Le Boutique Hotel Moxa

Situat pe cea mai renumita artera de promenada a Capitalei – Calea Victoriei, chiar in inima Bucurestiului, Le Boutique Hotel Moxa este o locatie excelenta, fiind un punct din care poti ajunge foarte usor in mai toate zonele de interes turistic ale orasului.
Stilul modern al hotelului se imbina armonios cu cel eclectic, unde intimitatea, luxul si avangarda sunt la ele acasa.

Le Boutique Hotel Moxa isi gazduieste oaspetii in 53 camere decorate clasic, dispune de doua sali de conferinte complet echipate pentru intalniri de business, spa si centru de fitness cu masaj si sauna pentru doritorii de miscare si relaxare, un restaurant cu bucatarie internationala si o gradina primitoare unde poti servi o cafea sau o gustare.

La Hotel Moxa ai la dispozitie toate serviciile unui hotel de patru stele: mic dejun tip bufet deschis zilnic intre 07:30-10:30; curatatorie si spalatorie; room service; servicii de concierge si facilitati office (fax, xerox, imprimare, scanare); serviciu de curierat rapid; check-out la cerere; camera de bagaje; apel de trezire; parcare, serviciu rent a car.

Hotelul ofera acces gratuit la internet WI-FI in toate camerele si spatiile publice.

Camerele Deluxe din Hotel Moxa sunt proiectate pentru a oferi un spatiu de lucru mai bine dimensionat, confort si atmosfera placuta. Camerele spatioase Deluxe sunt decorate cu elemente clasice si primitoare oferind sentimentul de „acasa”.

Camerele Standard ofera un refugiu discret imbinat cu o functionalitate eleganta, adaptate pentru a satisface cele mai rafinate gusturi ale oaspetilor hotelului. Cu vedere excelenta catre Academia Romana, camerele Standard sunt foarte luminoase si decorate in stil modern. Sunt disponibile cu pat dublu sau doua paturi separate.

Camerele Executive – situate in cladirea de patrimoniu a hotelului, impresioneaza prin sarmul si eleganta inceputului de sec. XIX.  Ambianta unica a camerelor Executive se datoreaza stilului in care sunt decorate si a spatiului generos.

Optiuni de transport

Hotel Moxa asigura transferul oaspetilor sai de la aeroport si catre aeroport cu masina privata contra unei taxe, daca acest serviciu este solicitat in avans. Distanta dintre Aeroportul International Henri Coanda este de 20 de minute cu masina.
Transportul public disponibil in imediata vecinatate a hotelului include autobuze, troleibuze, tramvaie si metrou si fac legatura cu toate zonele Bucurestiului.

Obiective si zone de atractie pentru turisti

La distanta de cateva minute de mers pe jos de hotel se afla Muzeul Antipa, Muzeul National de Geologie, Muzeul National de Arta al Romaniei sau Muzeul Satului.

Pentru amatorii de plimbari, se poate ajunge relativ usor pe jos si in Parcul Herastrau sau in Gradina Cismigiu.

Cei doritori de o iesire „culturala” isi pot achizitiona bilete si face o plimbare scurta de la hotel pana la Opera Romana, Teatrul National Bucuresti sau Ateneul Roman.

Nu rata