Hotel Lahovary Palace

Situat intr-o zona ultra-centrala a capitalei, Hotelul Lahovary este defapt fostul Palat Lahovary, pe vremuri proprietatea unei vechi familii aristocrate romanesti.

Cladirea este monument istoric si a fost construita in anul 1896. Dupa ce a suferit degradari grave in perioada comunismului a fost restaurata si renovata integral in perioada 2016 – 2019, prezentandu-se acum la adevarata sa valoare, eleganta si frumusete.
Interiorul, adaptat structurii unui Boutique Hotel, urmeaza prin finisaje, decoratiuni interioare si mobilier, linia calda dar si trufasa a elitei aristocratice romanesti de secol 19.

Hotelul este situat la doar 300 metri de Teatrul National Bucuresti, la doar un kilometru de Ateneul Roman si la 2,7 km de Opera Romana si Muzeul National de Arta, precum si Gradina Cismigiu.

Musafirii sai au la dispozitie receptie 24 de ore din 24, transport de la aeroport si Wi-Fi gratuit in intreg perimetrul hotelului.
Micul dejun tip continental poate fi servit zilnic la Hotelul Lahovary.

Apartamentul de lux cu balcon are o suprafata generoasa de peste 70 mp si este format din living cu suprafata de 26 mp dotat cu canapea extensibila (se poate transforma in pat de 180/200), masuta, birou, dulap, cuier cu porta valigia si televizor Smart LED cu diagonala de 138 cm.

Apartamentul de lux are o suprafata generoasa de peste 62 mp si este format din living cu suprafata de 23 mp dotat cu canapea extensibila (se poate transforma in pat de 180/200), masuta, birou, dulap, cuier cu porta valigia si televizor Smart LED cu diagonala de 138 cm.

Junior Suite King Size are suprafata de 42 mp, este dotata cu un King-size bed, 2 noptiere, birou, dulap, cuier cu porta valigia, canapea extensibila (se poate transforma in pat de 180/200) si masuta pentru cafea, precum si televizor Smart LED cu diagonala de 108 cm.

Junior suite Deluxe are o suprafata de 40 mp si este compus dintr-un dormitor confortabil de 22 mp, dotat cu pat King-size, birou si masa cu scaun, precum si televizor Smart LED cu diagonala de 138 cm. Holul generos are o masuta cu doua scaune si gazduieste si dressingul.

Camera Single: are suprafata intre 15 si 17 mp, este dotata cu pat de 120/200, dulap, noptiera, birou si cuier cu porta valigia.
Baia are cabina de dus cu dispenser pentru gel de dus si sampon, uscator de par si toate cosmeticele necesare, realizate din ingredient naturale. In Camera Single aveti pregatit un halat confortabil si papuci. Camerele sunt inalte, cu ferestre mari, fiind extrem de luminoase.

Baile spatioase cu cabina de dus si pardoseala incalzita, cosmeticele naturale cu miros fin, prosoapele pufoase si halatele confortabile, vor face ca sejurul la acest hotel sa ramana de neuitat.

Masaj la cerere

Un alt serviciu disponibil la Hotel Lahovary Palace si care va face din sejurul dumneavoastra aici unul de neuitat este acela de masaj la cerere.
Va puteti rasfata cu un masaj realizat de un maseur cu experienta cu conditia sa faceti o programare cu 24 ore inainte de ora dorita.
Masajul se va realiza in camera dvs. pe masa speciala pentru masaj.

Nu rata