Hotel Novotel Bucuresti City Center

Situat pe cea mai veche cale de promenada a Bucurestiului, in imediata apropiere a Centrului Vechi, Hotel Novotel Bucuresti City Center este un hotel de 4 stele ce face parte din lantul Accor Hotels.
Este o locatie ideala pentru cei aflati in vizita in Bucuresti atat in interes de serviciu cat si personal si poate oferi o experienta urbana la cele mai inalte standarde.

Cladirea hotelului imbina arhitectura clasica si designul modern. Intrarea in hotel se face printr-un portic decorativ care reproduce elemente din fatada fostului Teatru National, constructie din secolul al XIX-lea care s-a aflat pe acest amplasament si a fost distrusa in timpul bombardamentului asupra Capitalei din 1944. Aceasta structura este integrata intr-o fatada moderna de sticla.

Cladirea Hotelului Novotel are trei subsoluri, parter, mezanin intermediar, mezanin 1, mezanin 2 si 11 etaje si este amplasata pe un teren de cca 4.000 metri patrati. Hotelul isi primeste oaspetii in 257 de camere dintre care 16 apartamente.
In afara de holul spatios care intampina oaspetii, hotelul dispune de un restaurant select, o cafenea, opt sali de conferinte, un centru spa si un centru de fitness.

http://www.accorhotels.com/5558

Daca alegi camerele Executive, Junior, Novation sau Prezidential ai acces gratuit la Wellness Center si la VIP lounge.
Acest hotel urban este amplasat in apropiere de Centrul Vechi, Muzeul National de Arta, Ateneul Roman, Parcul Cismigiu.

Nu rata