Sabatini Pizza & Restaurant Domenii

Dupa o plimbare prin Parcul Herastrau, daca iesi din parc pe iesirea de la Arcul de Triumf si o iei inspre Piata Domenii, un cartier foarte linistit si inverzit al Bucurestiului, poti servi pranzul sau cina la Sabatini Pizza & Restaurant Domenii.

Locatia este una intima si placuta, cu masute mici de lemn si o gradina care te imbie sa mai stai si dupa ce ai terminat de luat masa, pentru a te relaxa si a servi o limonada sau o bautura alcoolica.

Ce mananci la Sabatini Pizza & Restaurant Domenii?

Meniul foarte variat cu specific international include pe langa o mare varietate de pizza si supe, ciorbe, salate, peste si fructe de mare, paste, preparate din pui, vita sau porc, deserturi si gustari.

Meniul special poate fi comandat in fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 12:00 – 15:00, la doar 20 de lei si include felul doi cu garnitura, salata si un desert.

Un exemplu de astfel de meniu intr-o zi de toamna contine: ciocanele de pui la ceaun cu piure de cartofi, salata de ardei copti si pepene.

La Sabatini Pizza & Restaurant pizza este rumenita pe loc in cuptor iar celalate preparate sunt si ele mereu proaspete si pe gustul tuturor.

Atmosfera relaxata si intima este intregita in serile de weekend cu recitaluri de muzica live la pian.

Nu rata