Zeppelin Pub

Amplasat intr-o casa mica, cu un vestibul si trei incaperi, cu o curte in care este amenajata o terasa intima, Zeppelin Pub este un bar rock unde poti savura nenumarate tipuri de bere intr-o atmosfera selecta.

Si daca ti se pare ca muzica rock, berea si atmosfera selecta nu se potrivesc intre ele, o vizita la Zeppelin Pub iti va demonstra ca te inseli.

Daca vrei sa bei o bere de calitate din Anglia, Irlanda sau Germania, Scotia, Belgia sau Cehia, o bere neagra, ale, fructata sau chiar una fara alcool, Zeppelin Pub este locul unde trebuie sa mergi.

Atmosfera de la Zeppelin Pub

Personalul este foarte amabil in acest bar si te ajuta sa studiezi meniul si sa alegi dintre zecile de beri din diverse tari in functie de preferintele tale si de starea de spirit in care te afli.

Muzica rock, blues, jazz sau metal cu accente retro care rasuna din difuzoarele barului nu este la maxim ca sa nu te poti intelege cu ceilalti prieteni de la masa dar nici in surdina ca intr-o cafenea sau ceainarie.

Lumina difuza data de lampadare si veioze, mesele mici si coltarele catifelate asigura seara o atmosfera placuta, numai buna pentru degustarile de vin sau de whiskey organizate periodic la Zeppelin Pub.

Pe terasa poti discuta cu prietenii sau poti viziona meciuri de fotbal sau alte evenimente sportive in timp ce savurezi bineinteles o bere rece.

Pe langa bere, la Zeppelin Pub poti servi cocktail-uri, shot-uri, spirits, vinuri, sampanie sau poti savura un ceai sau o cafea si poti chiar imprumuta o carte din biblioteca barului pe care sa o frunzaresti in timp ce iti consumi bautura.

Unde este barul si cum ajungi acolo?

Zeppelin Pub este situat intr-o zona centrala a capitalei pe o straduta linistita dar poti ajunge foarte usor acolo cu metroul pana la Piata Universitatii sau folosind mijloacele de transport in comun la suprafata.

Pentru a ajunge la Zeppelin Pub poti lua tramvaiele 5; 16 sau 21, troleibuzele 61; 66; 69; 70; 85; 90; 91; 92 sau autobuzele 601 si 336.

Nu rata