Wineful – Tapas & Wine

Daca vrei sa ai parte de un adevarat rasfat pentru papilele tale gustative, iti sugeram o vizita la un winebar modern situat in centrul Bucurestiului.

La Wineful – Tapas & Wine poti selecta dintre peste 200 de feluri de vin, cocktail-uri pe baza de vin si servi preparate reci de tip tapas.

Platouri cu dulciuri sau branzeturi fine, selectii rafinate de ciocoalta, meniuri de brunch sau pur si simplu o cafea si un mic dejun rece, totul alaturi de un pahar de vin recomandat de un somelier in functie de preferintele tale, poti avea parte de toate acestea la Wineful – Tapas & Wine.

80% dintre vinurile servite aici sunt soiuri romanesti si restul internationale iar cocktail-urile preparate la Wineful vin din mainile unor bartenderi sau barista cu experienta.

Cu o capacitate de 42 de locuri in interior si o terasa micuta dar moderna si eleganta, Wineful – Tapas & Wine te asteapta sa savurezi orice soi de vin iti place intr-o atmosfera cosmopolita, intr-un decor eclectic urban.

Locatie eco friendly

Daca iti pasa de soarta mediului inconjurator, te vei bucura sa afli ca la Wineful – Tapas & Wine mancarea provine de la micii producatori romani de alimente Bio. Tot Bio sunt si paiele, paharele de cafea TO GO si sacii de gunoi folositi aici, pentru ca fondatorii localului si-au propus sa promoveze un mod de viata responsabil si sustenabil.

Bineinteles, la Wineful – Tapas & Wine poti participa la evenimente de degustare de vinuri dar acestea sunt mai relaxate decat clasicele evenimente de acest gen, cel mai adesea fiind invitate trupe care canta muzica live si dj pentru a anima atmosfera.

Nu rata