The Mark

The Mark face parte din conceptul Restaurantelor Ok, concept care a luat nastere la initiativa prietenilor si cunostintelor pentru a crea locuri si spatii cu personalitate, dar cu specifice diferite!

Fiecare locatie creeaza un ambient perfect pentru fiecare client in parte! Se observa cu ochiul liber ca s-a pus accent pe standardele inalte, iar echipa este alcatuita din oameni profesionisti, meniuri specializate avand retete imprumutate din alte culturi, toate detaliile creand astfel o estetica eleganta imbinata cu arta culinara!


Atentia s-a indreptat si catre designul locatiei, astfel ca mobilierul este format numai din lemn masiv alaturi de picturi din ulei si lustre magnifice, precum si pereti de sticla, simtul artistic fiind foarte dezvoltat!

Rafinamentul nobiliar se observa si in stucaturile aurite si vitralii discrete, materiale de calitate, totul fiind armonizat perfect pentru o atmosfera intima. Singurul lucru care revine clientilor este sa se simta bine si sa se bucure de preparatele delicioase, fie ca alegi o supa de pui a la grec, fie ca te decizi sa savurezi creveti cu sos si usturoi!

Fie ca ai chef sa iesi cu prietenii intr-o seara sa stati la taclale, fie ca organizezi un eveniment privat, The Mark este cel mai bun restaurant pentur orice dorinta de-a ta!

Nu rata