The Drunken Lords

O combinatie intre un pub si un club de noapte, The Drunken Lords este unul dintre cele mai apreciate locuri de distractie din Centrul Vechi al Bucurestiului.

Ziua te poti relaxa la una dintre mese savurand o cafea sau o gustare iar serile clubul de la The Drunken Lords se transforma intr-un veritabil ring de dans ce te invita sa petreci pana dimineata intr-un ritm energic.

La The Drunken Lords se asculta muzica live in serile de miercuri si joi, iar vineri seara startul distractiei este dat de DJ-ul localului care electrizeaza atmosfera cu cele mai in voga ritmuri.

Petrecerile de la The Drunken Lords sunt destinate tuturor acoperind o varietate foarte larga de gusturi si preferinte. Poti merge aici pentru un Retro Party cu muzica din anii ’80 – ’90, poti asculta jazz sau asista la spectacole de improvizatie. Unul dintre invitatii speciali din The Drunken Lords a fost Adrian Daminescu care a sustinut aici concerte live foarte apreciate de fanii sai.

Ambianta localului este una vesela si relaxata, masutele mici si pernutele colorate de pe bancute te imbie sa stai comod si relaxat alaturi de prieteni sau sa legi repede prietenii cu necunoscuti. Seara, muzica incinge atmosfera si toata lumea danseaza in voie.

Mesele la care se serveste mancarea sunt confortabile si permit grupurilor de mai multe persoane sa socializeze in voie.

Sursa foto: tripadvisor.com

Nu rata