Suento

Suento by Gram dupa cum suna denumirea oficiala este un loc care propune celor care-i calca pragul un loc de intalnire urban, un restaurant cu terasa unde se servesc preparate simple dar rafinate si combinatii originale ce prezinta cel mai bine cele mai fine ingrediente de sezon.

Terasa umbroasa te imbine sa te relaxezi in asteptarea mancarii sau doar sa te bucuri de o cafea sau o bere alaturi de prieteni.

Existe numeroase variante in meniul Suento atat pentru gurmanzii care-si doresc un preparat suculent cu multa carne dar si pentru doamnele aflate la dieta care vor doar o salata usoara sau o supa cremoasa si buna.

Daca esti vegetarian, la Suento poti alege diverse preparate sau platoul special cu legume si branzeturi.

La Suento poti bea un pahar de vin bun, o bere artizanala sau un cocktail pe gustul tau.

Locatie child friendly

Pentru familiile cu copii, cei de la Suento au amenajat si un mic loc de joaca la umbra, prevazut cu mobilier pe marimea lor, o bucatarioara de jucarie si o cutie de nisip cu accesorii. Asa ca puteti lua masa aici linistiti chiar daca sunteti insotiti de copii. Acestia se vor putea duce la joaca in timp ce voi va savurati linistiti desertul si poate o cafea sau un pahar de vin.

Nu rata