Stucatura

Acest local imbina ingredientele de inspiratie asiatica cu o fuziune de arome! Decorul este plin de viata, de flori si tablouri care iti ating sufletul si care iti dau chef de viata!

Barul este sculptat, iar mansarda foarte ingrijita si ai chiar si un colt pentru biciclete! Locatia este aproape de centrul Bucurestiului, dar suficient de departe incat te poti deconecta usor de rutina zilnica!

Stucatura este mai degraba o casa amenajata super, cu tavan din sticla si sobe cu detalii atent lucrate, avand o inspiratie de galerie de arta! Atmosfera calda, muzica buna, precum si barmanii ospitalieri te vor castiga cu siguranta!

Din meniu poti alege nenumarate preparate delicioase dintre care enumeram Nostalgic in Paris adica vinete teppanyaki cu ciuperci shiitake si dressing miso, Ratacit in Paris adica quiche-ul zilei, Zbarlit cu intentiepui afumat in ceai verde cu sote de morcovi si praz, Vartej in paduretaitei Soba cu ciuperci shiitake cu dressing wasabi-miso sau din preparatele dulci, Racoare Purainghetata cu cocos in fruct, Lenevie Puramousse de ceai verde Matcha sau Pur si simplufructe de sezon in bol.

In acest local se pot observa respectul pentru trecut, cheful de viata si pasiunea din prezent si speranta pentru viitor! Bonus: mancare excelenta!
Este locul unde te simti intotdeauna ca acasa!

Daca vrei sa ai parte de mancare fusion delicioasa, un personal foarte amabil si o locatie linistita, iti recomandam Stucatura!

Nu rata