Simbio kitchen & bar

Un loc special unde poti lua masa, situat intr-un cartier linistit al Bucurestiului, Simbio kitchen & bar este un restaurant gazduit intr-o frumoasa casa de secol 20.

Ambianta asigurata de design-ul interior in care se imbina elemente de decor modern cu elemente vechi valoroase, cum ar fi parchetul si superbele sobe de teracota si usile de lemn masiv, este perfecta pentru a servi o cafea buna, un mic dejun delicios sau un pranz gustos. Serile pot fi petrecute la Simbio alaturi de prieteni atat inauntru cat si in gradina umbrita de gutui.

Ce mananci la Simbio?

Bucataria restaurantului este deschisa catre salon astfel ca poti vedea cum ti se pregateste mancarea in timp ce astepti alaturi de un pahar de vin bun, o bere rece, o limonada proaspata, un smoothie sau un cocktail facut dupa retete clasice sau dupa preferintele clientului.

Meniul de pranz, de luni pana vineri, se schimba in fiecare zi la Simbio, iar la cina se folosesc ingrediente in functie de sezon.

In meniul „all time favourites” regasesti: clatite pufoase cu ricotta, banane si sirop de artar, sandwich cald cu vinete, dovlecei si ardei la gratar, cu pasta de fasole rosie si mustar, burger de vita cu rosie, salata, ceapa caramelizata, branza Gouda, bacon, castravete murat, maioneza, sos barbeque si chifla facuta in casa, servit alaturi de cartofi cu rozmarin la cuptor.

Bucatarul de la Simbio stie sa pregateasca si o delicioasa tocana irlandeza de miel, servita cu paine facuta in casa, sau un meniu de pranz complet cu kebab de miel cu Masala, salata de primavara, iaurt, chutney de mango cu chilli si lipie indiana facuta in casa.

Daca vizitezi Simbio dimineata poti servi un mic dejun englezesc cu oua, bacon, carnati, fasole alba, rosii, ciuperci, focaccia facuta in casa, sau crema cu ardei iute copt si branza Feta caramelizata, servita cu paine cu maia.

La desert poti servi la Simbio o portie de crème brulee, prajitura de casa cu morcovi, negrese, Panna Cotta cu cocos, unt de fistic si caramel sarat.

Nu rata