Silver Church

Unul dintre cele mai neconventionale cluburi din Bucuresti a fost considerat Silver Church Club! Aici aveai parte de numeroase concerte de muzica live, concerte nationale si internationale, petreceri cu un anumit specific sau evenimente tematice si chiar petreceri corporate!

Fostul club, actualmente considerat gastropub, este situat la parterul Casei de Cultura a Studentilor, in locul fostului local Preoteasa. De asemenea, si-a schimbat denumirea din The Silver Church Club in simplul Silver Church!

Designul fostului club denota ca investitiile in amenajarea acestuia au fost destul de mari, precum si atentia catre detalii! Acesta transpunea un aer de club modern, dar fara pretentii, precum si look-ul barmanilor in uniforma neagra, care invarteau mixuri de cocktailuri si bauturi classy!

Barul era luminat cu sfesnice cu lumanari rosii, pe cand siluete argintii decorau peretii, toate emanand un glam trendy. La prima vedere, intregul design te ducea cu gandul catre arta gotica, precum candelabrele deosebite, luminile sau arcele frante de catedrala!

Silver Church, acum, s-a transformat cu totul, anterior facand parte din lista celor mai mari cluburi din Bucuresti, acum a devenit simplul Silver Church, un fel de gastropub sau bistro. Dupa o lunga perioada de renovari, fostul club dispune acum de sisteme de securitate eficiente si centrale antiincendiu, precum si senzori de fum si caldura, dar si sisteme de exhaustare a fumului!

Intregul design a fost regandit, asa ca a fost eliminat tot aspectul vechi, iar acum esti intampinat de muzica frantuzeasca discreta, mese colorate, lumina calda, si simboluri pe pereti! Exact ca un bistro!

In urma noilor renovari, aerul acum este mult mai glam, mai mult decat un aer studentesc, deoarece si-au largit „orizonturile”, axandu-se pe un public mult mai larg! Acum nu se mai pot gazdui concerte foarte mari, dar, in schimb, inca se pot organiza concerte live, spectacole de film sau teatru, in sala special amenajata deasupra salii Silver Church! Iar scena a disparut cu totul!

Pentru evenimentele corporate acestia pun la dispozitie spatiu pentru 500 de persoane si 60 de locuri pe scaun, ceea ce inseamna ca poti organiza chiar si conferinte, lansari de produse sau chiar prezentari sau petreceri anuale!

Pentru gurmanzi, bucataria acestui nou „bistro” este completa, cu meniuri atat pentru vegetarieni sau raw-vegani, cat si pentru cei care vor sa se bucure de un buger delicios!

Atmosfera acum este una intima si confortabila, cu tonuri calde de culoare si muzica pe fundal!

Au trecut pragul clubului artisti internationali precum Eric Martin, Haggard, Anathema sau Vonda Shepard.

Nu rata