Retailerii din Bucuresti s-au mutat online – Porneste si tu un magazin online performant cu MerchantPro!

Pana in luna martie 2020, una dintre atractiile turistice ale Bucurestiului, pe langa numeroasele sale obiective turistice, erau locurile de shopping precum mall-urile si marile centre comerciale dar si boutique-rile chic si magazinele de suveniruri din Centrul Vechi, unde clientii vanau rafturile cu reduceri ale magazinelor, cautau chilipiruri si produse deosebite sau asteptau nerabdatori la cozi la cabinele de proba.

Ulterior insa, in contextul izolarii la domiciliu a populatiei – masura impusa de autoritati in timpul pandemieide COVID-19, shoppingul s-a mutat aproape exclusiv pe internet.

Retailerii au inchis magazinele offline si s-au mutat in online.

Daca si business-ul tau a avut de suferit in aceasta perioada, avem vesti bune pentru tine, nu e nevoie sa-ti inchizi magazinul cu totul. Trebuie doar sa-l muti acolo unde se afla si clientii tai: online.

eCommerce-ul este pe val

Dintre toate industriile, printre cele mai putin afectate de criza este eCommerce-ul. De altfel, unele magazine online inregistreaza vanzari mai mari si chiar fac angajari.

Datele furnizate de MerchantPro, platforma SaaS de eCommerce Nr. 1 din Romania arata ca segmentul online inregistreaza evolutii pozitive in aceasta perioada.

La nivelul magazinelor online care functioneaza pe platforma MerchantPro se remarca o crestere semnificativa fata de anul anterior, semn ca publicul se indreapta tot mai mult catre comenzile online pentru a-si satisface nevoile de trai si de adaptare la situatia actuala, de la produse de ingrijire, curatenie sau alimentare, pana la produse din categoriile fashion sau home&deco.

Orice tip de magazin se poate muta in online

Platforma MerchantPro permite crearea unui magazin online la cheie in orice domeniu fie care vorbim despre o afacere cu produse alimentare, articole vestimentare, cosmetice sau produse pentru infrumusetare, sport, hobby, mobila, bricolaj si decoratiuni pentru casa si gradina. Acest lucru poate fi facut de catre oricine cu usurinta, chiar fara cunostinte tehnice de eCommerce.

Un exemplu inedit este cel al unei brutarii din provincie, care in perioada pandemiei de coronavirus a apelat la serviciile oferite de platforma MerchantPro pentru a-si transfera afacerea in mediul online.

Si, daca te gandesti sa iti dezvolti afacerea chiar si in afara granitelor tarii, poti sa vinzi online international foarte usor cu un magazin online creat pe platforma MerchantPro.

Construirea unui magazin online ia doar cateva ore

Spre deosebire de un magazin fizic pentru a carei locatie trebuia sa faci o cercetare de piata intensa pentru a gasi locatia potrivita si costul de chirie pe care sa ti-l permiti, platforma SaaS ecommerce MerchantPro, iti ofera optiunea de a porni un magazin online in cateva ore. Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont si sa incepi adaugarea produselor. Chiar daca nu ai experienta cu dezvoltarea web, nu trebuie sa-ti faci griji.

MerchantPro este o platforma de tip SaaS care iti permite sa iti lansezi si gestionezi magazinul online fara niciun fel de cunostinte tehnice. Prin doar cateva click-uri selectezi design-ul pe care vrei sa il aiba magazinul tau si la fel de usor si rapid iti instalezi plata online, curieri si orice alt instrument de care afacerea ta are nevoie. Porneste-ti acum magazinul online!

Administreaza mai multe magazine online in acelasi timp

Dezvoltarea afacerii tale poate cunoaste un avant spectaculos daca-ti muti business-ul in online. Poti gestiona chiar mai multe afaceri in acelasi timp, si poti administra mai multe magazine online utilizand un catalog si un inventar comune. Aplicatia eCommerce Multi Store iti permite sa conectezi si sincronizezi mai multe magazine de pe platforma MerchantPro, folosind un singur catalog de produse si stocurile aferente in cadrul mai multor magazine.

Vinde-ti produsele si in eMAG Marketplace

Daca vrei sa beneficiezi de o audienta deja fidelizata si cu un potential enorm de conversie si doresti de exemplu sa-ti vinzi produsele pe eMAG, poti folosi functia de integrare cu eMAG Marketplace de care beneficiezi daca ai un magazin online construit pe platforma MerchantPro.

Produsele din magazin sunt trimise automat din magazinul tau MerchantPro catre sistemul eMAG, comenzile din Marketplace sunt centralizate si pot fi procesate direct din panoul de control al magazinului, iar stocurile sunt sincronizate dinamic intre sisteme.

Nu rata