Promenada Mall Bucuresti

Promenada Mall Bucuresti este un centru comercial situat in nordul capitalei, constructia acestuia incepand in anul 2012, pe o perioada de 22 luni. Este primul mall deschis si construit in Bucuresti dupa criza financiara din anii 2007 – 2009. Acesta are un flux spectaculos de cumparatori in zona de nord a capitalei, fiind situat la intersectia a 3 artere principale Calea Floreasca, Strada Barbu Vacarescu si Soseaua Pipera.

Sursa foto: Wall-street.ro

Acesta a avut si denumirea „Mall-ul corporatistilor” din cauza amplasamentului, pentru ca in aceasta zona sunt foarte multe sedii ale unor companii multinationale, birouri si multe altele.
Promenada Mall detine in incinta o multitudine de firme, precum Flanco, Billa, Zara, H&M, C&A, Peek&Cloppenburg, MAC, Starbucks, Sephora, Stradivarius, Swarovski, dar si o multime de facilitati, de la magazine pana la restaurante, spatiul fiind pe 6 niveluri.

Sursa foto: Arhitecturale.geplast.ro

Primele 2 etaje sunt destinate locurilor de parcare, fiind subterane (detine aproximativ 1300 de locuri de parcare), iar urmatoarele 4 niveluri, demisol si cele 3 etaje sunt gazdele zonelor comerciale. Pe langa locurile de parcare, acest mall dispune chiar si de 150 de locuri pentru biciclete, dar si foarte multe locuri pentru depozitarea diverselor obiecte personale.
Cei care se plictisesc rapid de cumparaturi, au posibilitatea de a merge in sala de fitness, in zonele de entertainment sau in zonele de food-court.

Zonele de relaxare includ cafenele, zone de film, zone de joaca pentru copii, chiar si zone pentru teatru, concerte si spatii verzi. Serviciile de servire sunt rapide, astfel ca poti apela cu incredere la Chopsticks, Cuptorul cu lemne, Deliciul Cartofilor, McDonald’s, La Fattoria, Gurmanderie si multe altele.

Sursa foto: Economiczoom.ro

Putini stiu ca acesta a castigat Premiul I pentru categoria Solutii mixte in Prima editie a premiilor Rigips Trophy Romania. Daca vrei sa iti clatesti ochii si cu alte lucruri, poti merge la demisol pentru a intra in libraria Carturesti sau in magazinele LEGO, Tchibo, Corelli, Deichman sau Optiblu.
Acest mall a fost inaugurat in anul 2013 si a fost dezvoltat de Raiffeisen Evolution, ulterior in noiembrie 2013, fondul de investitii NEPI a cumparat intreg centrul comercial.

Nu rata