Pio Bistro

PIO Bistro este un bistro creat de catre un grup de pasionati si interesati de mancare buna, precum si de ingrediente, origini si calatorii!

Din 2017 acesta emana energie si, cu ajutorul imaginatiei, isi exprima viziunea prin atmosfera si mancare.

Pio Bistro este un loc unde te poti bucura de o masa delicioasa alaturi de familie, unde poti contempla si te poti relaxa, precum si locul perfect unde poti degusta mancare!

Intreaga echipa si-a propus sa introduca flexibilitate si creativitate in cadrul bucatariei bucurestene. In timp ce un rol foarte important il are imaginatia, care ii ajuta sa atinga un echilibru perfect al gusturilor, alt rol important il au ingredientele ce provin de la fermierii locali din capitala.

Mancarea de sezon, bine preparata si gatita delicios, satisface orice pofta a gurmanzilor! Meniul acestui bistro reprezinta un festin culinar, incat nu stii ce sa alegi din meniu!

Printre preparatele delicioase din meniu regasesti preparate pentru un mic-dejun consistent precum Granola, Matcha Pancake, French Morning, Shasuka, Egg Benedict, toate avand preturile foarte ok. Din felurile principale poti alege Homemade Veggie pasta, Somon in sous-vide cu orez salbatic si piure de mazare, Beef Ribs sau Roasted Beef Salad.

Dintre deserturi s-ar putea sa iti faca cu ochiul Prajitura cu morcov, Gluten free chocolate cake, placinta Pachanga, clasicul Profiterol sau Creme Brulee. Toate sunt absolut delicioase si vei avea o surpriza cand vei descoperi noi gusturi in retetele clasice!

Este genul de loc unde te poti rupe cu usurinta de agitatia cotidiana pentru a-ti reincarca bateriile!

Nu rata