Nomad Skybar

Nomad Skybar este un lounge bar situat la inaltime, la ultimul etaj al unei cladiri ce ofera o vedere panoramica asupra centrului vechi al Bucurestiului.

Spatiul foarte generos, mancarea buna si servirea rapida, ambianta vesela, colorata, tinereasca, optimista, si meniul generos te vor face cu siguranta sa te simti foarte bine la Nomad Skybar. Farmecul locatiei este sporit semnificativ si de vederea panoramica, de rooftop pe care o ofera.

La Nomad poti bea, manca si dansa iar periodic poti asculta muzica live, totul intr-o atmosfera eclectica cu un design ce imbina elemente industriale alaturi de structura clasica a cladirii si obiecte decorative amintind de tinuturi indepartate.

Ce mananci la Nomad Skybar?

Meniul de la Nomad te poarta printr-o calatorie in jurul lumii, o calatorie in care nu ai nevoie decat de un pasaport culinar. Poti degusta specialitati din Franta, Italia, Spania, Asia, Grecia sau Statele Unite ale Americii, diferite gusturi si texturi in functie de preferintele fiecaruia.
Bineinteles, poti oricand ramane pe „meleaguri romanesti” si sa alegi un fel de mancare traditional.

©valentinjuncu.ro

Un lucru important de retinut daca planuiesti o vizita la Nomad Skybar este ca accesul nu este permis persoanelor cu varsta mai mica de 21 ani. Iar pentru programul de club in serile de vineri si sambata, incepand cu ora 23:00, mesele sunt rezervate doar cu o consumatie minima impusa.

Nu rata