Muzeul ciocolatei

Muzeul Ciocolatei te invita sa pasesti intr-o lume fascinanta si plina de savoare. Ciocolata este unul dintre cele mai populare dulciuri din intreaga lume, iar pentru cei care se ocupa de acest muzeu, este cel mai pretios si gustos lucru din lume.


Choco Museum este locul unde poti afla istoria boabelor de cacao care stau la baza acestui preparat magic care este ciocolata, poti vedea diverse aparate folosite de-a lungul timpului pentru preparare, si poti admira sculpturi si diverse figurine de mici si mari dimensiuni, realizate bineinteles din ciocolata.

Ateliere de creatie

Pentru cei interesati sa descopere cum se prepara o ciocolata de calitate, exista posibilitatea participarii la atelierele de creatie organizate la Choco Museum. In cadrul acestor ateliere, experti cofetari explica participantilor etapele de creatie ale ciocolatei, pornind de la arta amestecarii ingredientelor si pana la turnarea ciocolatei in forme.

La aceste ateliere pot participa atat adulti dar si copii, pentru acestia din urma fiind oferite pachete speciale de preturi reduse in cazul participarii in grupuri.

Degustarea zilei

Bineinteles, ca asa cum pleci din alte muzee cu suveniruri, cand pleci de la muzeul ciocolatei nu se poate sa nu gusti niste delicioase bomboane. Zilnic se ofera in cadrul unei degustari oficiale fiecarui vizitator praline de ciocolata.

De fiecare data cand vei vizita muzeul vei avea o surpriza caci reteta folosita pentru pralinele oferite la degustare este mereu alta. Asa ca, pentru a incerca arome si gusturi diferite trebuie sa vizitezi Choco Museum de mai multe ori.

Nu rata