Montefiore

Montefiore este un restaurant cu specific italian care imbina starea de dolce far niente cu delicioasele mancaruri traditionale specifice acestei culturi, creand astfel o experienta autentica pentru toti clientii!


Pentru a scapa de peisajul urban , Montefiore este locul perfect care iti ofera o ambienta placuta, intima si confortabila. Aici vei regasi toate preparatele traditionale alaturi de cele mai fine si specifice bauturi.
Decorul este modern si foarte bine amenajat, atmosfera este perfecta, iar preparatele te vor da pe spate! Pentru cei care nu stiu, bucataria ofera si preparate cu specific israelian, dar si romanesc!


Casa Montefiore este fostul restaurant Legenda, iar Montefiore este de fapt Sir Moses Haim Montefiore, un evreu englez recunoscut pentru nenumaratele actiuni de filantropie realizate. Terasa restaurantului ofera un spatiu generos, mobila este din ratan, decorul fiind format din garduri de lemn si decorat cu felinare albe si suporturi de flori.

Interiorul poate gazdui pana la 60 de persoane, astfel incat poti vizita acest restaurant linistit impreuna cu prietenii sau familia, iar designul este format din cromatica mov-maro, ce inspira eleganta, precum si prin intermediul scaunelor si accesoriilor.


Meniul este foarte bine alcatuit astfel ca poti comanda specialitati precum celebra friptura Chateau Briand, cuscus cu pui si legume sau ca desert, blinces (clatite) cu vanilie si salata de fructe.
Servirea este prompta, chelnerii sunt foarte amabili si ofera si recomandari de preparate, in functie de poftele tale!

Nu rata