Mojo Music Club

Unul dintre cele mai apreciate pub-uri si cluburi cu muzica live din Centrul Vechi al Bucurestiului, Mojo Club este locul unde gasesti distractie pe toate gusturile.

La etaj, in fiecare seara de la ora 21 incepe programul de karaoke deschis tuturor clientilor barului, iar la parter, impatimitii de sport au la dispozitie ecrane imense pe care pot viziona de la meciuri de fotbal la competitii de tenis, rugby sau orice alt sport.

club_sport

La subsol au loc concerte de muzica live sustinute de trupe cover band din Romania ce interpreteaza de la muzica alternativa, la rock, punk, pop, etc.

concert_live

Toate bauturile au preturi rezonabile si sunt servite intr-un ritm rapid, vizitatorii clubului putand alege dintr-o ofera bogata de cocktail-uri, vinuri sau bere la sticla si la draft.

mojo_restaurant

Atmosfera este cea specifica unui club, cu multa animatie, distractie si veselie.

Designul interior cu mici masute rotunde si postere inramate pe pereti inlesnind comunicarea intre clienti si buna dispozitie.

mojo_club_disctractie

 

In fiecare miercuri au loc la Mojo spectacole de stand up comedy atat in limba romana cat si in engleza, putand fi deci savurate si de catre turistii straini care viziteaza Bucurestiul.

stand-up_comedy

Amatorii de jocuri de societate, board games sau Fusball isi pot etala aici talentele de jucatori in sesiuni de jocuri si adevarate competitii care se incing ad-hoc intre prieteni sau ceilalti vizitatori ai clubului.

Nu rata