Luna Cafe & Bistro

Luna Cafe & Bistro se claseaza ferm in lista localurilor boeme ale capitalei datorita tavanelor inalte, mobilierului domnesc, dar si a candelabrelor, a sobelor de teracota, a dulapurilor autentice sau prezentei pianului si a gradinii parca scoasa din filme!

Desi numele spune Cafe & Bistro, meniul este mult mai consistent decat un meniu bistro si duce catre o imbinare intre bucataria populara, cea internationala si intre bucataria urbana!

Acesta este un local unde te poti relaxa complet sau unde poti lucra in tihna, deoarece atmosfera este desprinsa parca din alta lume: liniste si pace!

Aici se pot organiza si evenimente, printre care si recitaluri de pian sau muzica ambientala. Este un bistro care emana rafinament, atat prin mobilierul elegant, prin atmosfera creata, cat si prin serviciile oferite!

Este un local repartizat in 8 camere – camere ce sunt personalizate in mod diferit!

Acest bistro este locul unde te poti distra cu prietenii, in care poti savura cafeaua in liniste, locul in care poti lucra fara sa ai parte de intreruperi sau locul in care iti poti organiza o petrecere pe cinste!

Nu rata