Kulturhaus Bukarest

La momentul inaugurarii, Kulturhaus Bukarest a reprezentat un concept nou, o locatie in care se desfasurau manifestari culturale, atat concerte live cat si cenacluri literare, expozitie de pictura sau fotografie, chiar si vizionari de filme de arta, manifestari de arhitectura, scenografie sau grafica.

Intreg conceptul este nou si ofera un vibe cultural, de unde si numele, pentru cine nu stie kulturhaus semnifica casa de cultura in limba germana.

Kulturhaus este o locatie cool, moderna, si nu pune accent pe un anumit stil muzical sau anumite look-uri: atitudinea este boema, fiecare stil reprezinta o atitudine, o filosofie.

Desi initial numele te poate induce in eroare, daca vei petrece o seara aici, vei realiza ca totul este foarte cool si modern, si nu este vorba despre o cladire comunista sau rigida ce isi obliga clientii sa participe la diverse manifestari culturale.

Ideea in sine este absolut placuta: in functie de seara in care ai chef de distractie, poti avea parte de cultura si distractie in acelasi timp! Daca ai chef de o seara plina de dans si voie buna, Kulturhaus Bukarest te asteapta cu buna dispozitie!

Nu rata