Jazz Book Bistro

Jazz Book Bistro este un bistro dragut pe care il regasesti in intersectia Dr. Carol Davila cu Dr Joseph Lister, la parterul unei cladiri si este localul perfect pentru iubitorii de jazz sau pentru cei care au o afinitate pentru muzica buna!

Sursa foto: Restocracy.ro

Atmosfera este placuta si intima, designul si arhitectura te relaxeaza complet, iar meniul este unul complex, astfel ca aici poti veni oricand atat pentru muzica buna, dar si pentru a servi o masa delicioasa!

In interior, peretii transpun picturi minunate cu pianisti sau saxofonisti alaturi de instrumentele lor, ceea ce ofera intregului local o atmosfera boema!

Sursa foto: Restocracy.ro

In serile calduroase, te poti racori cu o bautura pe terasa, avand parte de o priveliste minunata, avand in vedere faptul ca acest bistro se afla in preajma unor stradute cochete sau, daca preferi putina intimitate, te poti aseza in unul din separeurile existente!

Sursa foto: Restocracy.ro

In ceea ce priveste meniul, poti comanda o varietate de produse cu preturi convenabile, de la bruschete si salate pana la tiramisu si creme brule!

Aici se organizeaza periodic concerte de jazz si chiar evenimente artistice sau degustari de vin, iar muzica se aude perfect, astfel incat poti purta o conversatie cu partenerul sau poti citi o carte fara niciun fel de problema!

Sursa foto: GoogleMaps

Trebuie sa vizitezi acest bistro cel putin o data, deoarece este printre putinele localuri care imbina lucruri diferite: muzica buna, mancare delicoasa, atmosfera intima si spatiu larg!

Nu rata