J’ai Bistrot Bucuresti

Situat intr-unul dintre cartierele vechi ale Bucurestiului, intr-o zona predominant de case si care aminteste de atmosfera mahalalelor capitalei, J’ai Bistrot este un loc aparte unde te poti distra si relaxa atat in aer liber cat si inauntru.

Un amestec de bar, terasa si gradina de vara, J’ai Bistrot te va impresiona cu siguranta cu atmosfera boema a curtii sale, loc in care poti merge si pentru a servi pranzul sau cina, dar si doar pentru a bea o cafea, o bere sau ceva racoritor.

Daca vii la J’ai Bistrot seara, de cele mai multe ori vei ajunge la o petrecere, un concert de muzica live, proiectii de filme sau diverse spectacole.

Locatie child friendly

Desi nu gasesti in curtea de la J’ai Bistrot leagane sau alte obiecte speciale de joaca pentru cei mici, copiii sunt totusi bine veniti si bine primiti aici.

Gradina localului are multe mese, dar spatiul care ramane este suficient de generos pentru ca cei mici sa poata alerga si juca in voie, in timp ce sunt supravegheati de parintii care consuma si socializeaza la mese.

Chiar daca nu exista un meniu special pentru copii, multe dintre felurile servite la J’ai Bistrot sunt potrivite si pentru copii iar daca ai cerinte speciale le poti transmite la bucatarie si vor fi mai mult decat dispusi sa te serveasca.

Fiind amplasata intr-o zona retrasa, departe de trafic si caini fara stapan, locul este unul binevenit pentru cateva ore de relaxare alaturi de copii si prieteni, acestia avand chiar libertatea de a se desfasura in voie in marea si umbroasa curte de la J’ai Bistrot.

Atmosfera

Terasa are cam 100 de locuri si, desi mesele nu sunt foarte mari, au doar 4 sau 6 locuri, nimeni nu te impiedica sa unesti mai multe mese pentru a socializa intr-un grup mare de prieteni.

Seara, luminitele care se aprind si muzica moderna cu beat urban, un disco-jazz modern te imbie la relaxare si buna dispozitie.

Meniul de la J’ai Bistrot este unul divers specific bucatariei urbane moderne cu salate, paste, antreuri si diverse feluri principale.

Poti sa mergi aici dimineata pur si simplu pentru a bea o cafea buna si a savura un mic dejun copios.

Nu rata