Hambar Bistro

Hambar Bistro prezinta clientilor o noua modalitate de a gati si de a coace preparatele, modalitate diferita fata de practicile uzuale, atfel ca aperitivele, felurile principale si deserturile sunt atipice!

Acestia aduc o noua viziune asupra artei culinare, totul sub o vedere proaspata si luminata!

Conceptul de braserie este imbinat cu panificatia, iar totul a luat amploare de la ideea de a combina diverse ingrediente naturale pentru a crea mancaruri deosebite si rafinate! Aici totul este invaluit intr-un stil deosebit, mult bun gust si multa veselie!

Hambar Bistro sta la dispozitia persoanelor care vor sa se bucure de un mic dejun delicios sau persoanele care vor sa impartaseaza alaturi de prieteni o cina tarzie, intr-o atmosfera placuta si confortabila!

Locatia acestui bistro este situata la cateva minute de statia de metrou Aviatorilor, intr-o zona verde a Bucurestiului, iar brasseria aduce foarte mult cu imaginea unui bistro specific Parisului. Afara sunt amenajate masutele, cu vedere catre strada, iar interiorul are un design modern cu pereti albastri si cu tablouri colorate si de dimensiuni mari.

In interior se regasesc si mai multe masute, amplasate cu mult bun gust, iar langa bar ai posibilitatea de a degusta preparate de patiserie si brutarie, bunatati de la croissante si branzaturi, pana la melci de ciocolata.

Eleganta locului si a chelnerilor creeaza o atmosfera placuta si relaxata, iar servirea este ireprosabila!

Asadar, cine vrea sa scape de agitatia cotidiana este asteptat la Hambar Bistro sa isi inceapa ziua intr-un mod fresh si french sau sa isi incheie seara cu un meniu variat si fancy!

 

Nu rata