Ganesha Caffe

Daca vrei sa gasesti o oaza de liniste in inima Victoriei trebuie neaparat sa treci pragul la Ganesha Caffe!

Ganesha este un lounge elegant care iti ofera cafea proaspata si te intampina cu muzica ambientala! Poti savura si o cana de ceai cu diverse sortimente si anume: ceai negru, alb, fructat, sortimente precum Pearl of the Orient sau Toronto Nights care iti vor oferi un somn linistitor!

Putini stiu ca numele cafenelei vine chiar de la zeita cu acelasi nume, Ganesha, o zeita a obstacolelor de orice fel, fie ele materiale sau spirituale! Aceasta zeita creeaza dar in acelasi timp elimina impedimentele definitorii pentru evolutia personala a oricarui individ!

Cafeneaua are un decor exotic si te poti bucura de o cafea delicioasa fiind inconjurat de un design cu o gama larga de culori vibrante!

Mobilierul este inchis la culoare, iar terasa si camerele au spatii larg deschise, fiecare fiind amenajata aparte, avand propriul cod cromatic! Totul inspira eleganta si rafinament, dar si relaxare, intimitate si confort!

Aceasta cafenea respecta cultura indiana si combina arome orientale din cele mai indepartate colturi ale lumii! In momentul in care vei vizita aceasta cafenea vei observa de asemenea si artificii decorative care sunt realizate manual, precum si trandafiri indieni sau braduti argintii! Vei petrece momente relaxante cu siguranta!

Gradina este, de asemenea, decorata conform culturii specifice, punctul de referinta fiind alcatuit din tesaturile fine si bancile din lemn. Aceasta cafenea are propria identitate!

Personalul este foarte primitor si te asteapta cu zambetul pe buze, cu un meniu extravagant si atmosfera de exceptie!

Nu rata