Fratellini Bistro

Fratellini Bistro este un bistro cu specific international, localizat pe strada Gheorghe Titeica, in apropierea mall-ului Promenada, fiind unul dintre cele mai cunoscute si elegante locatii ale capitalei!

Cladirea are un stil britanic – caramida rosie, arhitectura inedita, iar conceptul se bazeaza pe minimalism modern, totul discret, fara elemente exagerate sau design incarcat.

Meniurile sunt relativ simple, care aduc mai mult a meniuri de braserie, iar mancarea este excelenta!

Acest bistro se axeaza mai mult pe mic-dejun si brunch!

Din meniul delicios ai posibilitatea de a alege numai preparate sanatoase, cum ar fi salata de naut cu spanac tanar, somon cu piele crocanta si soia cu spuma de conopida, branza de capra invelita in foaie de placinta cu salata de rucola, croissante cu unt, creveti cu lamaie sau omleta provencala cu ciuperci si trufe!

Alaturi de mancarea sanatoasa, poti profita de vremea calda si sa savurezi un cocktail delicios si aromat pe terasa!

Pentru iubitorii de cafea, trebuie mentionat ca Fratellini Bistro prepara o cafea delicioasa, o combinatie de 3 arome din America de Sud – Columbia, America Centrala – Guatemala si Africa – Kenya, iar rezultatul este o cafea excelenta si aromata!

Si nu trebuie sa ratezi tortul casei, un deliciu cu ciocolata si crema de migdale!

Daca vrei sa scapi de agitatia orasului Bucuresti, Fratellini Bistro este locul perfect pentru a te bucura in tihna de mancare delicioasa si cafea aromata si chiar si de muzica live!

Nu rata