Fratelli Studios

Unul dintre cele mai glamour si mai stilish cluburi din Bucuresti este Fratelli Studios. Acest club ofera cele mai rafinate si mai accesibile petreceri cu Dj si muzica live!

Sursa foto: Archello.eu

Are o capacitate de aproximativ 1200 de persoane, iar de-a lungul timpului au concertat aici Morcheeba, Hurts, Vaya con Dios, Melanie Fiona, Outlandish, Madcon, Hooverphonic, Reamonn, Oceana, Macy Gray sau artisti romani precum Horia Brenciu si Orchestra si Loredana.

Afacerea a inceput prin deschiderea Fratelli Espresso Bar in 2005, lounge-ul Fratelli Social Club in anul 2006, iar in anul 2007 clubul Fratelli Studios.

Sursa foto: Twinsdesign.ro

In anul 2018 a pornit o campanie de rebranding, iar vechiul Fratelli a intrat intr-o noua era cu noi locatii, complet renovate!

Sursa foto: Twinsdesign.ro

Aici au avut loc si 2 dintre cele mai spectaculoase concerte cu 2 dintre cei mai cunoscuti Dj la nivel mondial, ATB si Lost Frequencies.

Sursa foto: Twinsdesign.ro

Avand un design modern cu diverse elemente cromatice, cu un spatiu versatil, lumini jucause si un stil elegant, acest club este locatia perfecta de vara pentru serile in care ai chef sa dansezi pana dimineata!

Nu rata