Fire Club

Unul dintre cele mai reprezentative cluburi din Centrul Vechi bucurestean, un loc sinonim cu distractia pentru generatiile de tineri din anii 2000 este Club Fire.

Istoricul clubului

De-a lungul timpului, in Fire au cantat trupele generatiei 2000 precum Emil, Coma, Crize, AB4, DoDiez sau Pistol cu Capse, iar petrecerile de aici au cimentat prietenii intre tinerii care veneau aici pentru a asculta o muzica necomerciala, mai speciala si deosebita.

De-a lungul timpului, pe scena clubului Fire au urcat Implant pentru Refuz, Zdob si Zdub, Vita de Vie, Parazitii, OCS, Suie Paparude, Nightloosers sau Luna Amara.

Astfel, clubul promoveaza in permanenta muzica romaneasca sustinand trupele rock dar nu numai, iar pe scena din Fire urca frecvent si trupe straine, clubul fiind vizitat pana acum de trupe ca Therapy?, Born from Pain, Nomeansno, 25 ta life, Kultur Shock sau Last Hope.

Fire Club este un loc unde cu adevarat s-a scris istorie la inceputul anilor 2000 pentru cultura underground.

Cum te distrezi in Fire?

Meciuri de fotbal, rugby, campionate nationale si internationale, tenis, super bowl si orice alt eveniment sportiv important poate fi vizionat pe terasa de la Fire (sau inauntru dupa cum preferi si dupa cum permite vremea).

Poti servi in Fire o selectie generoasa de cocktail-uri, vinuri, shot-uri, spirtoase si bineinteles bere sau bauturi non-alcoolice si cafea.

De mancare poti sa comanzi in Fire platouri cu carnati, antreuri internationale sau traditionale (daca iti este pofta de o zacusca sau o salata de vinete), salate, paste sau sandvichuri, pizza, burgeri, mancare gatita si bineinteles deserturi. Pentru turistii straini care vor sa comande ceva cunoscut este disponibil un meniu special englezesc.

Zilnic la happy hour, intre 10:00 si 16:00 poti comanda mancare si bautura la preturi foarte mici.

Nu rata