Extreme Park Cernica

La doar 15 km de Bucuresti, in umbra padurii Cernica te asteapta un parc de aventuri distractiv unde te poti relaxa dar si trai aventuri palpitante de la mic la mare.

Situat pe malul lacului, Extreme Park Cernica este locul ideal pentru a petrece o zi de vacanta. In luminisurile dintre copaci sunt amplaste masute rustice de lemn prevazute cu bancute, umbrare si spatii amenajate pentru gratar.

La Extreme Park Cernica poti traversa lacul cu tiroliana, iti poti exersa indemanarea la tir cu arcul sau poti pescui.

Daca esti alaturi de un grup de prieteni puteti incerca o intrecere de paintball sau, daca va place adrenalina, aveti de ales intre cele 9 trasee de aventura printre copaci.

Exista doua 2 trasee galbene pentru copiii de peste 6 ani si adulti; un traseu portocaliu pentru copii peste 8 ani si adulti; trei trasee verzi cu inaltimea de pana la 4 metri, pentru copii peste 8-10 ani si adulti; doua trasee albastre cu o inaltime de 6-7 m, pentru copiii peste 10-14 ani si adulti si un traseu rosu, care necesita o conditie fizica buna si foarte multa energie, pentru cei care au minim 16 ani.

Zona de agrement de la Cernica este completata de un loc amenajat pentru cei mici cu leagane si tobogane, unde copiii se pot distra in voie in timp ce adultii se bucura de un picnic la umbra foisoarelor rustice de lemn din apropiere.

Amplasamentul parcului de aventuri fiind in inima naturii, departe de trafic si zgomot, o vizita la Extreme Park Cernica va fi cu siguranta ocazia ideala pentru o zi plina de aventuri dar si liniste si relaxare in aer curat.

Nu rata