Divertiland Park

Divertiland este considerat cel mai mare parc de distractii din Romania, cu un concept unic, ce pune la dispozitia clientilor toate facilitatile necesare, precum si atractii unice cu servicii moderne si de calitate! In incinta parcului se regasesc atat terenuri pentru picnic, cat si jocuri sau plimbari pe apa, precum si expozitii tematice!

Acesta este situat in Bucuresti, la 13 km de centrul orasului si detine o multitudine de locuri de joaca pentru copii, inclusiv o plaja cu aproximativ 3700 mp, dar si piscina inelara, pentru cei care vor doar sa se relaxeze.

Are o capacitate de aproximativ 3500 de persoane, si pune la dispozitie toate facilitatile de care are nevoie clientul pentru a avea o zi distractiva de vis!

Parintii pot sta linistiti deoarece piscinele pentru copii au benzi antiderapante, iar parintii care vor sa ii urmaresca pe cei mici, se pot relaxa in unul din cele peste 300 de sezlonguri. Gurmanzii au la dispozitie si 2 restaurante, Divertiland Diner si LNKO, unde se pot bucura de diverse mancaruri si cocktail-uri.

Printre zonele de luat masa, se regasesc de asemenea si Buona America Pizza, aici poti lua masa cu intreaga familie si te poti infrupta din diversele specialitati de pizza, salate sau paste, Wow Burger unde poti gusta un delicios burger cu carne de vita Black Angus, Surfer Chicken unde esti intampinat de cele mai gustoase si celebre preparate din pui, precum si Bucataria de Vara pentru a degusta mancarea gatita ca acasa, iar iubitorii unui gratar bine facut si aromat pot merge la Ribstone!

Easy Breezy este localul unde poti consuma cele inspirate cocktailuri, de la long drinks la mojito, dar si locul unde Dj-ii mixeaza cele mai in voga hituri!

Considerat cel mai mare parc de distractii din Romania, Divertiland Park da in fiecare vara startul la buna dispozitie! Contine toate incredientele pentru o zi distractiva perfecta!

Toboganele sunt concepute pentru toate gusturile si pentru toate criteriile sau varstele: tobogane pe care aluneci lent, chiar si cu ajutorul unui colac sau tobogane de viteza, pentru pasionatii de senzatii extreme. Exista chiar si un tobogan vedeta care, la final, te va arunca intr-un perete pe care curge apa, doar ca… trebuie sa prinzi un colac si sa stai la rand!

Parcul Divertiland a luat nastere datorita unei familii de greci, iar inaugurarea acestuia a avut loc in vara anului 2012. Treptat investitile parcului au atins pragul de zeci de milioane de euro, avand in prezent o suprafata de aproximativ 72 de hectare, cu proiecte pe viitor de extindere.

In total, printre atractiile parcului regasim aproximativ 22 de tobogane, toate absolut spectaculoase, zone dedicate copiilor care includ tobogane special amenajate pentru varsta acestora, un rau de aproximativ 1 km, dar si zone cu peste 70 de atractii si zone cu apa, o insula cu zona VIP, de aproximativ 2000 mp, situata in mijlocul parcului, unde puteti beneficia de Wi-Fi, sezlong, masa, frider etc., si o piscina cu valuri, ce se intinde pe o suprafata de 1200 mp, incluzand diverse programare de creare a valurilor!

Daca vrei sa te simti ca pe tarmul oceanului poti merge in zona La Plaja pentru a te bucura de piscina cu valuri controlabile, o replica fidela a valurilor salbatice regasite in natura. De regula, pasionatii de surfing pot fi gasiti intotdeauna in aceasta zona!

Initial, in prima faza de construirea a parcului, aproximativ 15% din investitia totala s-a axat pe sistemul de curatare a apei, pe sistemele de dezinfectare si filtrare. Au fost implementate cele mai stricte masuri bazate pe standarde germane.

Pentru cei care nu au fost inca la Divertiland, fiecare atractie este regasita in zona ei specifica, de exemplu: in zona Super Paradise regasesti piscina de dimensiuni enorme, precum si serviciile VIP oferite in incinta si restaurantele Divertiland Diner si LNKO, zona Los Petitos unde iti poti aduce copiii la Elephant Springs sau Hippo Pool pentru a se juca in piscinele sau toboganele potrivite varstei lor.

Zona Arena Del Sol detine plaja cu nisip de aproximativ 3700 mp unde te poti bucura de soarele arzator, iar in zona Los Turbos ai la dispozitie Waterfall unde poti incerca toboganele Kongou Falls, Vortex sau Kalamboomerang, care sunt de diverse marimi, cu rotiri, urcari si coborari senzationale, toboganele Kilimanjaro care au mai multe benzi dar si o accelerare continua cu cadere libera abrupta catre linia de sosire si toboganele Rainbow Tower care ofera emotii datorita rasucirilor si alunecarilor care par ca nu se mai termina.

Pentru cei care nu stiu, la Divertiland se poate merge fara a face rezervare in prealabil, iar persoanele care beneficiaza de discount, precum elevi, studenti sau persoane cu dizabilitati, sunt obligate sa prezinte si documentele aferente.

La Divertiland poti ajunge cu masina personala, chiar si cu microbuze ce sunt puse la dispozitie de reprezentantii parcului, autobuzul 236 cu plecare din statia Eroilor sau cu trenurile CFR.

Daca vrei sa ai o zi energica si sa creezi amintiri frumoase, iti este recomandat Divertiland!

Nu rata