Copper’s Pub

Copper’s este locul unde gasesti, nu doar mancare, ci si petreceri si distractie, standup comedy, teatru si jazz!

Copper’s Pub este situat in zona centrala a Bucurestiului pe bulevardul Hristo Botev, intr-o zona linistita unde te poti relaxa complet, avand o priveliste cu aspect istoric!

Cladirea pub-ului contine mai multe sali si sustine atat petreceri cat si evenimente culturale, astfel ca vei putea participa la recitaluri sau petreceri cu muzica rock, funky sau jazz. Terasa este amenajata intr-un mod clasic, stilul american predominand in interior, cu instalatii din cupru, alaturi de tablouri, postere sau afise. Influentele pop-rock si jazz se pot observa cu usurinta pretutindeni!

Meniul este unul consistent si poti comanda de la grill, pana la salate si diverse tipuri de preparate alaturi de o selectie de vinuri, bere, wiskey sau scotch!
Personalul este foarte prietenos, ofera servicii de calitate si ii poti deosebi foarte usor pe angajati deoarece sunt echipati asemanator.


Copper’s Pub iti ofera un aer boem si usor conservator, dar care exprima foarte multe prin design si complexitate!
Nu rata concertele live cu trupe autohtone si cele mai in voga spectacole cu comedianti de stand-up comedy! Nu te vei plictisi nici macar o secunda!

Nu rata