Club Quantic

Club, pub, terasa – Quantic este un adevarat spatiu cultural de relaxare si distractie unde te poti bucura de concerte, piese de teatru, festivaluri, expozitii sau petreceri, sa bei o bere sau sa mananci ceva.

Gradina de vara a clubului Quantic este locul unde poti vedea concerte in aer liber ale multor trupe romanesti si straine: OCS, Rammsturm, Cannibal Corpse, Sarmalele Reci, Blues Core, Methadone Skies, Nightlosers sunt doar cateva dintre numele celor pe care ii poti vedea in concert aici.

Encore Metal Festival, Iubim 2 Roti, Zilele FTMB – un festival adresat iubitorilor de muzica folk, Old Black Rock & More – un festival cu un playlist inedit ce include ritmuri de rock, hip-hop folcloric, trap cu inserturi autohtone, hard rock post modern, blues si metal, sunt doar cateva dintre evenimentele care au avut loc in ultima vreme la Quantic.

Zilnic poti servi la Quantic mancare gatita la preturi mai mult decat rezonabile. Meniul zilei poate include o ciorba taraneasca de pui sau o ciorba de fasole cu costita afumata, o portie de stroganoff de porc cu orez sau tocanita de pui cu mamaliga dar poti oricand comanda si o pizza sau o portie de cartofi prajiti cu carnati sau friptura la gratar si muraturi, un burger, o prajitura sau o inghetata.

Daca vrei sa vii in timpul zilei la Quantic sa savurezi o cafea si sa lucrezi te poti aseza la orice masa cu laptopul intrucat exista prize peste tot, acesta fiind un avantaj si daca vii seara la un concert si ai uitat sa-ti incarci smartphone-ul pentru a face poze.

Iar daca nu ai nimic de facut poti pur si simplu sa imprumuti o carte din mini biblioteca de la Quantic si sa citesti in timp ce bei o limonada sau un capuccino.

(Sursa foto: societateamuzicala.ro)

Nu rata