Club Player

Distractie, relaxare, muzica, dans si petreceri de top, in Club Player gasesti tot ce-ti doresti pentru a petrece o zi sau o seara de neuitat in Bucuresti.

Situat intr-o zona exclusivista a Bucurestiului in apropiere de Parcul Herastrau, petrecerile de miercuri, joi, vineri si sambata seara din Club Player sunt legendare pentru viata de noapte din capitala.

Pe scena de la Player au urcat artisti precum: Afrojack, Wily William, James Zabiela, Lee Burridge, Audiofly, Tale of Us, Sis, Francesca Lombardo, Stephan Biniak, Climbers, Miguel Campbell, Digitaria, Fur Coat, Hunter / Game, on one hand.

Club Player este un spatiu cu adevarat cameleonic, perfect pentru petrecerea unor momente de relaxare in timpul zilei pe marginea piscinei, in timp ce noaptea muzica si distractia sunt la ele acasa.

Cu o ambianta in care elementele de confort, canapele pufoase care te indeamna sa te afunzi se imbina cu liniile drepte, simetrice din zona barului si cu formele geometrice precum prismele create de oglinzi, acest club se distinge printr-un spirit lucid, indicat inca de la intrare de numele sau.

 

Nu rata