Club B52

Daca vrei o altfel de atmosfera decat in majoritatea night-cluburilor, in B52 vei gasi cele mai intense „bombe acustice”, hit-uri din anii ’90, 2000, muzica de la hip-hop la R&B, de la rock alternativ la pop.

In fiecare weekend, in B52 ai parte de petreceri pana dimineata, cu bauturi inedite, cu un amestec de nostalgici, nou-veniti, curiosi sau personaje „de-ale casei”, care dau locului farmecul lui specific.

Istoria Clubului

Un club cu o istorie de peste 15 ani, prima data B52 s-a deschis in Vama Veche in 2003, iar in prima sa luna de functionare s-a numit “Suerte”, pentru ca pana la finele acelui prim an, terasa de la malul marii sa devina B52.

Locatia din Bucuresti s-a deschis in anul 2004, clubul propunandu-si sa aduca in Capitala putin din sentimentul de libertate si starea de spirit din celebra statiune Vama Veche.

Clubul B52 si-a propus sa aduca impreuna oameni cu acelasi feeling, care se simt bine, se distreaza si se relaxeaza impreuna.

Istoria numelui clubului

Numele clubului, la fel ca si logo-ul sau, aminteste de avioanele bombardier B52 care au zburat prima data in anul 1952 si au efectuat misiuni in razboaiele din Vietnam, Golful Persic si Afganistan.

B52 este si numele unui cocktail in straturi ce contine lichior de cafea, Irish cream si un strat de triplu sec sau Cointreau. Cand este preparat corect, ingredientele se separa in trei straturi vizibile (datorita densitatii lor diferite).

La fel ca celebrul shot care a facut istorie in locatie, Clubul B52 vrea sa fie un hub al distractiei, al creativitatii, al zonelor de escape contra rutinii, un loc unde poti sa vii sa dansezi, sa asculti trupe cool, sa savurezi tot felul de retete de cocktailuri sau sa-ti creezi propria reteta.

Pe langa serile de party-uri tematice „Dance„, „Reggae”, „Electro„, B52 este adesea gazda unor concerte live sustinute de trupe romanesti sau seri de teatru de improvizatie.

Nu rata