BOA – Beat of Angels Club

Boa – Beat of Angels este unul dintre cele mai cunoscute cluburi de nightlife din Romania, avand o arhitectura si un design modern si evenimente mondene pe masura!

Clubul a fost inaugurat in anul 2002 si a devenit rapid cunoscut pe piata mondena, dar si international, in special in Europa de Sud Est.

Clubul BOA organizeaza evenimente si petreceri tematice unde poti regasi destul de des cei mai in voga Dj, acestia mixand muzica preferata, dar si concerte precum al artistului Giorgos Tsalikis, considerat un Ricky Martin al Greciei sau ale artistilor romani, de exemplu Antonia.

Clubul Beat of Angels este gazda celor mai senzationale evenimente, iar serile sunt deschise cu show-uri dinamice!

BOA a luat nastere si a adus un suflu nou pe scena nightlife a Bucurestiului, iar managementul acestuia este format dintr-o echipa de profesionisti care si-a dorit sa ridice stacheta la un standard de excelenta a entertainment-ului si a serviciilor oferite!

Se pot observa cu usurinta investitiile focusate pe design, sistemul de iluminare si pe sistemul de sonorizare: petrecerile tematice sunt diversificate si trec prin toate stilurile muzicale, atat din anii ‘80/’90, cat si muzica moderna.

Dintre atributele clubului putem enumera originalitate, o combinatie moderna de design arhitectural, sisteme de iluminat si sunet moderne, originalitate si atmosfera extraordinara! 

Asadar, daca ai chef sa petreci o seara cu muzica buna, dans, atmosfera spectaculoasa si petreceri tematice, Boa – Beat of Angels este locul perfect pentru tine!

Nu rata