Beraria H

Beraria H este cea mai mare berarie din sud estul Europei, fiind deschisa in Parcul Herastrau, situata in pavilionul H, langa Casa Presei Libere.

Inainte de inaugurarea berariei, in pavilionul H puteai gasi haine si alimente. Cladirea apartine firmei Baneasa Investments, cel care o detine fiind Puiu Popoviciu, pe langa detinerea centrului comercial Baneasa Shopping City.

Initial, constructia a purtat numele de Pavilionul Industriei Grele Sovietice, o constructie grandioasa din toate punctele de vedere, atat ca dimensiuni cat si arhitectura. Chiar si atunci, cladirea era renumita, nu doar in tara, ci si in Europa. Erau aduse diverse masinarii si utilaje, ulterior s-a renuntat la acest concept, mutat ulterior in ansamblul Expozitiei Realizarilor Nationale, si de asemenea, locatia fiind si gazda pentru arta. In anii 1990 a intervenit si schimbarea, cand Pavilionul Industriei Grele Sovietice a devenit centru comercial pentru multi ani, si anume, Pavilionul H.

Sursa foto: Obiectiv.info

S-a produs din nou o schimbare, cand Pavilionul H a devenit Beraria H. Amenajarea consta in doua terase, in fata si in spatele cladirii, precum si remodelarea pavilionului.

Supranumita Orasul cu Chef de Viata, beraria este locul perfect daca vrei sa vezi artistii preferati, nationali si internationali, daca vrei sa te distrezi si sa ai parte de show-uri inedite si spectacole, sa asculti muzica de calitate sau sa te infrupti cu bucate delicioase si sa bei diverse tipuri de bere sau cocktailuri.

Este locul perfect pentru a petrece o seara minunata, plina de voie buna, muzica si dans!

Pe langa muzica de calitate, mancare delicioasa si bautura, aici vei avea parte si de spectacole de magie si cabaret, chiar si de Oktober Rocks!, propriul lor festival, dar si festivaluri precum Targul Cireselor de Mai, Street Food Festival, Craft Beer Revolution Festival sau Sarbatoarea Bicicletelor.

Artisti in voga, precum Delia, Smiley, Horia Brenciu, Carla’s Dreams sau Antonia, sustin des concerte in aceasta locatie, unde cheful de viata niciodata nu se termina!

Beraria H este deja foarte cunoscuta, ba chiar uneori este recunoscuta mai mult pentru spectacolele sustinute aici decat pentru berea servita sau mancarea pregatita, desi timpul de servire este remarcabil, chiar daca au prezenti chiar si 2000 de oameni intr-o seara.

De fapt, intr-o seara foarte ocupata au fost concomitent peste 2500 de persoane prezente, terasa avand peste 1200 de locuri cu o suprafata de aproximativ 2500 mp, totalul exterior fiind de circa 3200 mp, iar suprafata interioara de circa 5000 mp desfasurat. Se spune ca, daca pui cap la cap mobilierul berariei, poti acoperi distanta dintre Beraria H si Piata Victoriei. Impresionant, nu?

Investitiile in deschiderea, amenajarea si structurarea noului local s-au ridicat la aproximativ 3 milioane de euro. Beraria este destinata in mod special persoanelor cu venituri mici si medii, dar suficient de grandioasa pentru a sustine si gazdui concerte si spectacole fabuloase cu vedete faimoase!

Parcarea este gratuita si ai la dispozitie locuri pentru cel putin 250 de masini. Staff-ul restaurantului si al berariei include peste 150 de oameni care intotdeauna asigura confortul si suportul clientilor!

Nu rata