Bamboo Club

Bamboo este cel mai mare club din Bucuresti si face parte dintr-un lant de cluburi de noapte, inaugurat de catre Giosue Joshua Castellano. Este considerat a fi nightclub-ul fara de care orasul Bucuresti nu ar avea viata de noapte adevarata!

Joshua Castellano a mai deschis astfel de cluburi si in Brasov, Cluj, Mamaia si Miami Beach, insa clubul care l-a facut celebru in viata mondena este clubul Bamboo din Bucuresti.

Clubul Bamboo din Bucuresti a fost, de altfel, si primul club deschis, in anul 2002.

Bamboo Group Entertainment mai detine si cluburile Le Gaga si Red Club, localizate tot in  Bucuresti, dar si Pool Bamboo, Bambus Ballroom, Bamboo Fitness si Bamboo Luxury.

La momentul inaugurarii, clubul a depasit orice asteptari, arhitectura extravaganta si stilul original, pana la muzica excelenta si artistii regasiti aici au propulsat clubul in topul celor mai moderne si faimoase cluburi, atat national, cat si international.

Sursa foto: Sorinstana.ro

Putini stiu ca acest club renoveaza in fiecare an design-ul interior, pentru a mentine interesul clientilor si pentru a fi intotdeauna in pas cu tehnologia de sunet, ceea ce il claseaza ca fiind trendsetter in ramura clubbing-ului si a vietii de noapte.

Echipa care s-a ocupat de arhitectura scenei Moulin Rouge, a Camerei Deputatilor din Parlamentul Italian sau a Teatrului Sanremo Ariston este aceeasi echipa care a construit si capodopera clubului Bamboo.

Sursa foto: Zilesinopti.ro

Clubul reprezinta si un punct de atractie pentru turistii din intreaga lume, iar mesajul oficial al clubului spune ca fiecare oras al lumii are o locatie hot considerata emblema, iar pentru Bucuresti acest loc este Clubul Bamboo.

Pentru a avea parte de o adevarata viata de noapte, trebuie sa vizitezi macar o data in viata acest club: investitiile in crearea acestui club au fost enorme, pentru a vedea adevarata grandoare a  acestuia este necesar sa vezi cu proprii ochi scena proiectata uimitor sau combinatia dintre divertisment, muzica si oameni, dansatoarele exotice si luminile extraordinare!

Poate fi considerat cel mai energic club, energie ajunsa celebra si pe plan international, astfel ca i-au trecut pragul vedete internationale faimoase precum Ciara, PussyCat Dolls, Fat Joe, Missy Elliott, Bob Sinclair sau Busta Rhymes, Shaggy, Lil’ Kim, Kelly Rowland, Flo Rida, X-Zibit, Pitbull sau Jay Sean.

Pe langa vedetele topurilor muzicale, au vizitat clubul si magnatul Mohammed Al Habtoor, Adrian Mutu sau actorul Jean-Claude Van Damme. Printre artistii romani care au sustinut concerte in acest club sau doar au petrecut o seara fabuloasa se numara si Inna, Loredana, BUG Mafia, Puya sau Mandinga.

Daca vrei sa experimentezi adevarata viata de club in Bucuresti, sa ai parte de o seara festiva, precum si de servicii impecabile si sa traiesti senzatii extraordinare la o petrecere tematica si sa iti asculti artistii preferati in concerte live, esti asteptat in clubul Bamboo, o locatie ideala pentru clipe de neuitat si entertainment garantat!

Nu rata