Aizkora Gastrobar

Aizkora ofera capitalei modern cuisine, fiind un Gastrobar axat pe fine dining cu specific spaniol, bucataria fiind de inspiratie hispano-basca contemporana.

Meniul este foarte complex, iar ingredientele sunt combinate in preparate originale si foarte aspectuoase. Poti opta pentru supa de spanac si dovlecel, carne fripta, ou cu cartofi noi si branza, galuste cu crema de ciuperci sau tarta de ciuperci cu pasta de mamaliga si branza de burduf.

De la paine, la preparate pana la cafea, absolut toate sunt delicioase! Aizkora Gastrobar este un restaurant asa cum ar trebui sa fie toate: absolut perfect din toate punctele de vedere!

Pentru cei care nu stiu, Aizkora inseamna secure in limba basca si este chiar numele de familie al tanarului ce detine acest proiect. Restaurantul este deschis la parterul unui business center, avand interiorul amenajat modern dar simplu si comod, desi la prima vedere totul pare sobru, nu este cazul.

Toate sectiunile realizate din lemn te duc cu gandul la faptul ca preparatele sunt gatite utilizand focul cu lemn si carbune.

Personalul restaurantului ofera servicii de calitate si o servire impecabila, iar mancarea este absolut delicioasa!

Nu rata