Ad Hoc Bistro

Ad Hoc Bistro este un bistro dragut, regasit vizavi de Biserica Boteanu pe strada C.A.Rosetti si face parte dintr-o cladire veche, fiind situat la parter, afara avand amenajate masute pe trotuar, considerat astfel si terasa!

Sursa foto: Boogit.ro

Desi este un bistro de dimeniuni mici, acesta are un aer studentesc, o atmosfera deloc austera, cu mese si scaune inalte, decorul fiind completat de cartile asezate pe polite! Totul este foarte urban, cu spatii largi si ferestre mari si iluminate natural!

Sursa foto: Boogit.ro

Meniul este unul contemporan, preparatele diverse sunt simple si usor de pregatit, si poti degusta de la paste la preparate din carne, toate proaspete, iar vegetarienii au, de asemenea, o multime de optiuni, de la bruschete cu avocado pana la cartofi prajiti cu sos de trufe.

Sursa foto: Restograf.ro

Servirea este excelenta, prompta, iar chelnerii sunt foarte prietenosi si degajati.

De asemenea, meniul poate fi regasit in interior scris pe o tablita, astfel ca poti vedea atat preparatele, cat si preturile acestora cu usurinta.

Sursa foto: Tripadvisor.com

Ad Hoc Bistro este o optiune minunata pentru serile in care ai chef sa iei cina in oras si sa ai parte de o atmosfera relaxata si studenteasca!

Nu rata