Un pas urias catre Luna / A Giant Leap to the Moon (Expozitie)

Muzeul National de Istoriei a Romaniei va invita incepand cu data de 26 iulie la deschiderea expozitiei Un pas urias catre Luna, expozitie care celebreaza semicentenarul primei aselenizari!

Expozitia cuprinde marturii aflate in patrimoniul Muzeului National de Istoriei a Romaniei, Muzeului National Tehnic Ing. Dimitrie Leonida, precum si al Asociatiei Muzeul Jucariilor! Sunt surprinse momente unice ale societatii umane!

Punctul central al acestei expozitii il reprezinta intelegerea contextului cu privire la evolutia tehnologica rapida care a facut posibila o asemenea reusita, precum si momentele definitorii din domeniul aerospatial si fundamentelor politico-sociale determinante!

Vei putea admira fragmente de roca lunara, machete ale modulului lunar folosit in cadrul misiunilor Apollo, precum si un costum de astronaut! Expozitia este completata de jucariile care au fost inspirate din explorarea spatiala, astfel incat cei mici se vor distra intr-un mod educativ!

Aceasta expozitie este realizata in parteneriat cu Ambasada Statelor Unite ale Americii in Romania, Muzeul National Tehnic Ing. Dimitrie Leonida, Televiziunea Romana si Asociatia Muzeul Jucariilor.

 

Te-ar mai putea interesa aceste Evenimente