The Jam Community feat. Omu Gnom & Krem (Muzica)

The Jam Community vor sustine un concert in club Expirat si ii va avea ca invitati pe Omu Gnom si Krem!
Atmosfera este una relaxanta si cool: un grup de prieteni si muzicieni alesi deosebit care exploreaza, dar si improvizeaza. De asemenea, va veni si DJ Undoo pentru a li se alatura artistilor intr-un concert distractiv.

The Jam Community reprezinta acel grup de muzicieni care produc muzica pe care poti dansa. Pe muzica lor poti visa, iar mintea, corpul si sufletul vor ingloba toate experientele si expresiile spontane si autentice. Acesti artisti depasesc barierele stilistice, dar si canoanele sterile.
Muzica lor variaza si preia elemente atat din muzica africana, cat si din jazz, blues, rock, dub, disco, blues sau hip hop. Au multe surse de inspiratie si interactioneaza mereu cu cei din jur, in cautarea acelui drum catre sistemul de gandire eliberator si crearea unei experiente a realului.

Pe de alta parte, Omu Gnom este unul dintre cei mai cunoscuti artisti ai undergeround-ului romanesc. Acesta are o experienta vasta in arta de a scrie muzica din suflet. Cu peste 10 albume lansate, acesta a transmis dintotdeauna mesaje puternice si a ajuns sa isi maturizeze stilul de scris, avand una dintre cele mai creative perioade din cariera.

Te-ar mai putea interesa aceste Evenimente