Pepiniera: Baby Elvis & Astro Generale (Muzica)

Pepiniera promoveaza muzica de calitate, astfel publicul este ajutat sa se orienteze catre artisti tineri, dar entuziasti!
Pe scena vor fi prezente trupele Baby Elvis si Astro Generale!

Trupa Baby Elvis a luat nastere in anul 2015 in Oradea, mebrii trupei, Alex, Oscar, George si Mark, gasin un sound propriu: garage rock, fuzz si loud f’in drums. Pe langa acestea, regasesti si influente psyche rock, indie sau synthpop.
In 2018 acestia au avut o aparite la Electric Castle! Au participat chiar si la festivaluri in Ungaria, precum LeszFeszt Kisvarda sau KERET Szulihat.

Trupa Astro Generale a aparut pe scena muzicala in anul 2018, punandu-si bazele in orasul Oradea, dupa ce sound-ul membrului Vlad a fost descoperit de catre Alex si Florin. Astro Generaleinglobeaza orizonturi sonice diferite, regasindu-se atat influente retrofuturistice si psihedelice, cat si elemente post-punk revival si indie.
In 2019 si-au facut debutul prin lansarea single-ului Play, piesa in care se regasesc atat tobe energice, chitare catchy, cat si bass fuzzy sau voce care te surprinde placut!

Te-ar mai putea interesa aceste Evenimente