Lucia & Muse Quartet (Muzica)

Lucia va concerta in clubul Expirat, alaturi de Muse Quartet pe data de 29 ianuarie!

Lucia si-a inceput povestea in anul 2011, in apartamentul parintilor ei. Aceasta nu avea decat o chitara, o camera digitala si dorinta de a se face remarcata.
A inregistrat un cover simplu, pe care l-a adaugat ulterior pe Facebook, alaturi de trupa ei de atunci – The MOOoD. Cover-ul a fost apreciat, dar nu a primit laudele la care visa tanara. Aceasta nu s-a dat batuta si a incercat din nou, la ceva timp dupa, cu un cover dupa piesa Silence pe care publicul de pe Facebook l-a apreciat enorm. Succesul a fost atat de mare incat a filmat si un videoclip pentru el, care a devenit viral, strangand peste un milion de vizualizari.

Ulterior, acestia au reusit sa incheie un contract cu Global Records, avand piese noi, implicit concerte noi si debuturi live.
In 2012 la Summer Well a debutat live unde a avut scena amenajata special pentru ea. Lucia a lucrat minutios pentru fiecare piesa lansata, iar la sfarsitul anului 2015 totul a culminat prin lansarea primului disc studio, „Silence” fiind o piesa asteptata de catre toti fanii.

Te-ar mai putea interesa aceste Evenimente