Concert Regal de Craciun (Spectacol)

  • Data:18/12/2019
  •   
  • Locatie:Catedrala Sfantul Iosif

Concertul Regal de Craciun sustinut de Corul Regal va prezenta publicului, alaturi de colindele traditionale romanesti, creatii ale marilor compozitori ai istoriei muzicii universale dedicate Craciunului, precum fragmente din Oratoriul de Craciun, BWV 248 de Johann Sebastian Bach, Oratoriul de Craciun, Op. 12 de Camille Saint-Saëns, O ceremonie a colindelor op. 28 de Benjamin Britten s.a.

Evenimentul este dedicat victimelor din decembrie 1989, la 30 ani de la sacrificiul curajos al acestora pentru o Romanie mai apropiata de idealurile noastre.

In cadrul concertului vor evolua unii dintre cei mai performanti si talentati tineri muzicieni romani ai momentului, studenti si absolventi ai Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, membri ai ansamblurilor Corul Regal, aflat sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei si decorat de catre Majestatea Sa Margareta, Custode al Coroanei Romane si Opera Clandestina, companie independenta de opera, balet si teatru, sub conducerea muzicala a dirijorului Razvan Apetrei.

In cadrul evenimentului îsi va face debutul la pupitrul Corului Regal tanarul dirijor Antonel Temistocli.

Te-ar mai putea interesa Vezi toate evenimentele din Decembrie

Mamma Mia – The musical

29 dec 2019

Sala Palatului

Plaiesii

26 sep 2019

Sala Palatului

Vienna Classic Christmas

20 dec 2019

Sala Palatului
BUCHAREST WEATHER