Burger Fest 2019 (Festival)

Intre 10 si 12 mai la Verde Stop Arena va avea loc cea de-a cincea editie a BurgerFest, un eveniment atat culinar cat si de entertainment si distractie in aer liber.

In cele doua zile ale festivalului burgerilor toti participantii vor putea savura cele peste 60 de sortimente de burgeri pregatiti de reprezentatii a 23 de restaurante din intreaga tara si vor avea parte de show-urile live a 5 trupe:

  • pe 10 mai – Concert OCS de la ora 21:00
  • pe 11 mai – Concert Jurjak de la ora 19:45
  • pe 11 mai – Concert Vita de Vie de la ora 21:00
  • pe 12 mai – Concert Les Elephants Bizzarres de la ora 20:00
  • pe 12 mai – Concert ROA de la ora 21:00

Distractia va fi asigurata la eveniment si de catre cei trei DJ invitati: HEFE, NotSoCommonDJ si Abasc.

La BurgerFest 2019 se va desemna si Cel Mai Bun Burger in urma unei competitii care va avea loc si la care vor participa bucatari de ocazie, simpli oameni care se pricep sa faca un burger si considera ca pot prezenta o reteta gustoasa si deosebita, evenimentul fiind jurizat de reprezentatii restaurantelor participante la festival.

Pe tot parcursul festivalului, participantii vor putea savura o bere rece alaturi de burgeri si alte preparate culinare, cei mici se pot juca in aer liber (intrarea este gratuita pentru copiii sub 14 ani, insotiti de cel putin un adult cu bilet valid), iar accesul cainilor este permis.

Singura restrictie a organizatorilor are in vedere confortul publicului, lucru pentru care acestia vor limita accesul la cel mult 3500 de persoane in acelasi timp, in zona de festival.

Te-ar mai putea interesa aceste Evenimente