#3Rusia – file din natura (Expozitie)

Incepand cu data de 4 aprilie 2019, la Muzeul Antipa, sunteti invitati la vernisajul expozitiei temporare 3#Rusia – file din natura, organizata cu Societatea Geografica Rusa, Centrul Rus de Stiinta si Cultura din Romania si Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti.

Acest vernisaj va invita sa descoperiti 80 de fotografii care surprind cele mai maiestuoase animale salbatice ale Rusiei, tara cu cea mai mare suprafata de pe glob. Aceste fotografii prezinta natura Rusiei, si pe langa animalele salbatice, sunt surprinse si traditiile popoarelor indigene. De asemenea, impactul este unul puternic deoarece este dezvaluit si impactul omului asupra ecosistemelor prin povesti sensibile!

Vor fi prezenti Ilya Gurov, Director General al Societatii Geografice Ruse, Alyona Zatonskikh, Director de Organizare si Protocol al Societatii Georgrafice Ruse, Natalia Muzhennikova – Director al Centrului Rus de Stiinta si Cultura din Romania, Igor Iniushkin – ministru consilier in cadrul Ambasadei Federatiei Ruse in Romania si Luis Ovidiu Popa – Director General al Muzeului National de Istorie Grigore Antipa.

Te-ar mai putea interesa aceste Evenimente