#3Rusia – file din natura (Expozitie)

  • Data:04/05/2019
  •   
  • Locatie:Muzeul Grigore Antipa

Incepand cu data de 4 aprilie 2019, la Muzeul Antipa, sunteti invitati la vernisajul expozitiei temporare 3#Rusia – file din natura, organizata cu Societatea Geografica Rusa, Centrul Rus de Stiinta si Cultura din Romania si Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti.

Acest vernisaj va invita sa descoperiti 80 de fotografii care surprind cele mai maiestuoase animale salbatice ale Rusiei, tara cu cea mai mare suprafata de pe glob. Aceste fotografii prezinta natura Rusiei, si pe langa animalele salbatice, sunt surprinse si traditiile popoarelor indigene. De asemenea, impactul este unul puternic deoarece este dezvaluit si impactul omului asupra ecosistemelor prin povesti sensibile!

Vor fi prezenti Ilya Gurov, Director General al Societatii Geografice Ruse, Alyona Zatonskikh, Director de Organizare si Protocol al Societatii Georgrafice Ruse, Natalia Muzhennikova – Director al Centrului Rus de Stiinta si Cultura din Romania, Igor Iniushkin – ministru consilier in cadrul Ambasadei Federatiei Ruse in Romania si Luis Ovidiu Popa – Director General al Muzeului National de Istorie Grigore Antipa.

Te-ar mai putea interesa Vezi toate evenimentele din Septembrie

Expozitie de arta plastica – Free Camp ed. XV.

04 iul 2019

Biblioteca Metropolitana Bucuresti

Descoperim impreuna Universul: Expozitie Astronomie

26 iul 2019

Muzeul Municipiului Bucuresti

Neutrasomni

15 iul 2019

Muzeul National de Arta Contemporana
BUCHAREST WEATHER