EN
RO
ES

Transport

Cum ajungeti in Bucuresti?  
Pentru a ajunge la Bucureşti, aveţi la indemana mai multe alternative. Astfel, puteţi ajunge pe calea aerului, cu trenul, cu maşina sau cu autocarul.
Bucurestiul are doua aeroporturi internaţionale: Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi Aeroportul Internaţional Bucureşti-Băneasa Aurel Vlaicu, astfel incat putem spune ca  Bucureşti este un oraş cu vizibilitate şi magnetism turistic la nivel mondial. Ambele aeroporturi au conexiuni rutiere bune cu centrul Bucurestiului, iar transferurile aeroportuare sunt foarte fiabile.
Platforma turistică şi comercială a Bucurestiului este deservită de doua gări care leagă capitala României de numeroase destinaţii naţionale si internaţionale. Principala staţie de cale ferata a Bucurestiului este Gara de Nord, un important nod feroviar de unde pleacă si sosesc zilnic aproape 200 de trenuri de la / către oraşe din întreaga Europă şi principalele oraşe din România.  
In cazul in care nu doriţi să depindeţi de nici un mijloc de transport în comun puteţi foarte bine să călătoriţi spre Bucuresti cu maşina. Bucurestiul este nucleul infrastructurii rutiere din Romania, întrucât cele mai multe autostrăzi şi şosele naţionale pornesc din capitala ţării într-o dispunere aproximativ radială, spre graniţele României. Astfel, A1, DN1, DN1A, DN6 şi DN7 pot fi folosite de către vizitatorii din Europa de Vest, în vreme ce A2, DN2, DN3,